donderdag 25 oktober 2012

Gratis eBook artikelen

Vinkacademy; site met gratis eBook en artikelen


Op vrijdag 13 januari heeft fotografe Laura Vink de Vink Academy geopend. Op deze website schrijft ze regelmatig artikelen met fotografie tips. Door je in te schrijven op de gratis nieuwsbrief ontvang je ook een gratis eBook met daarin alles over scherptediepte.

Op de website wil Laura, die ook verschillende workshops geeft, fotografielessen en -tips geven voor de beginnende en de gevorderde fotograaf. Denk hierbij aan camera instellingen, compositie tips voor tijdens het fotograferen, nabewerking met Lightroom en Photoshop, tips voor ontspannen portretten en dergelijke.

Alle artikelen zijn gericht op in de praktijk betere foto's maken en beter nabewerken en Laura hoopt hiermee vooral anderen (nog) enthousiaster te maken voor fotografie. De site bevat ook een speciaal onderdeel voor professionele fotografen waarbij Laura aan collega fotografen haar ervaringen als fulltime fotograaf wilt delen.

Dit 'Prof Only' gedeelte is afgeschermd omdat hier ook informatie komt te staan die Laura niet geschikt vind voor (potentiële) klanten (van haarzelf of die van jou). Op dit afgeschermde deel komen bijvoorbeeld artikelen over leveranciers. Je hebt een Kamer van Koophandel nummer nodig om je in te kunnen schrijven voor het 'Prof Only' gedeelte. De rest van de website is wel zonder vorm van registratie te bekijken.

Vinkacademy eBook

eBook: Alles over scherptediepte


Zoals ik aangaf biedt Laura ook een gratis eBook 'Alles over scherptediepte' aan. Het eBook telt 53 pagina's en is geschreven in heldere taal. Het staat vol mooie voorbeeldfoto's die de teksten illustreren.

Het eBook en de site zijn het bekijken waard en we wensen Laura natuurlijk veel succes met haar Vink Academy!

Elja Trum Over de auteur; Elja Trum

Geen opmerkingen: