woensdag 12 januari 2011

Makkelijk en snel foto's ophangen

Voor velen onder ons soms wel eens een probleem, wat ga ik gebruiken voor mijn foto's te presenteren?
Persoonlijk gebruik ik nog steeds de traditionele fotokaders die mij voldoening geven. Toch is de aankoop van dergelijke kaders ook niet altijd goedkoop, zeker wanneer u niet weerkaatsend glas verkiest in uw fotokader kan de prijs al snel oplopen tot 35 à 40€ voor een 40x50 formaat.
Maar momenteel is er een nieuw systeem op de markt "Xpozer" dat u misschien kan overtuigen voor een ander systeem te gaan kiezen.


Foto Xpozer

U laat uw foto's bij de firma ontwikkelen en deze leveren u een kant en klaar systeem dat u in staat stelt snel en professioneel een foto mooi tegen de muur te hangen. Als uw foto tegen de muur hangt lijkt hij te zweven en los te zitten van de muur, dus u ziet niets van het ophangsysteem. Het syteem zelf zou meermaals te gebruiken zijn en ook zeer licht, gemakkelijk voor op te bergen en ook gemakkelijk voor te vervoeren omdat het hele systeem + foto in een bijgeleverde doos zit.


Foto Xpozer

Bovenstaande foto's geeft u een kijk op het volledige systeem van ophangen en aanspannen van de foto.
Momenteel is de Xpozer alleen maar beschikbaar in poterformaat van 90x60 cm, maar in de toekomst zouden er ander formaten aan toegevoegd worden. U kan zich wellicht voorstellen dat de prijs voor zulk systeem wel wat duurder gaat uitkomen dan onze fotokaders. Het nieuwe systeem zou voor het formaat 90x60 cm, afdruk inbegrepen ongeveer op een 95,00€ kosten en een extra afdruk van hetzelfde formaat komt op 39,00€ . Dit toch wel mooie en gemakkelijk systeem gaat u het dubbele kosten van onze dagdagelijkse fotokaders, natuurlijk aan u de keuze waar u zal voor gaan.
Persoonlijk vind ik het een eenvoudig en goed systeem, maar toch duur ten overstaan van een fotokader, maar dan toch weer voordelig als  men zijn foto op canvas wenst. Waarschijnlijk zal de prijs hiervan wel gaan zakken naargelang de aankopen stijgen en de productie ervan goedkoper zou moeten worden.

Hieronder nog een video waar u kan zien hoe het syteem in elkaar zit.


Bron: Xpozer

Geen opmerkingen: