zondag 12 september 2010

Met Stephanie naar St.-Truiden op shoot...

Sint-Truiden de fruitstad van België, maar ook wel een stad waar enkele mooie plaatsjes en hoekjes te vinden zijn voor een fotoshoot te houden. De uitgelezen kans om er nog eens op uit te trekken met mooi weer, want de zonnige dagen liggen nu niet meer voor de hand. Natuurlijk voor een shoot hoort er ook een model bij, dit was al een mondeling overeen gekomen om met Stephanie een shoot te houden, maar toch nog eens even contacteren. Zij was dadelijk bereid om mee te gaan en natuurlijk haar beste  beentjes voor te zetten.
Heb van de gelegenheid gebruik gemaakt en nog enkele strobist-opnamen te maken, maar het merendeels van de opamen zijn gebeurd met het bestaande licht, eventueel wat verder uitgelicht met een reflector.
Opname zijn gebeurd aan het Speelhof en het Begijnhof met Begijnhof kerk, hopelijk kunnen zu u bekoren. Verder dank aan Stephanie voor het modelstaan en het soms veelvuldige geduld dat werd gevraagd.
Foto's bekijken klik op volgende link: Stephanie - Sint-Truiden of hiernaast op de link: modellenfotografie - Stephanie.
Nog veel kijkplezier....




Foto 1. gemaakt met 17-85mm lens op 70mm, diafragma van 5.6 op 1/200, even opgelicht met een wit reflector rechts.


Foto 2 : Strobist-opname met een kleine soft-box geplaatst aan de rechterzijde.
Opnamen: 47mm - f.4.5 - iso: 400 - 1/200

Foto 3:  Foto genomen met het bestaande daglicht en een zuiderse toets gegeven aan het model.
Opnamegegevens: 73 mm - f. 5.6 - iso 200 - 1/200

Geen opmerkingen: